counter

Happy Asmara - Tak Ikhlasno

Happy Asmara - Tak Ikhlasno

250.1K views 12 Nov 2019

DownloadMP3Juice.Net - Download dan dengarkan Happy Asmara - Tak Ikhlasno MP3 di DownloadMP3Juice.Net tanpa batas. Klik download untuk melakukan download lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno atau anda dapat memutar lagu ini untuk preview. Untuk deskripsi dapat dilihat dibawah ini.

Title: Happy Asmara - Tak Ikhlasno
Duration: 04:32
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Download


Share Ke Teman Kalian

Repeat click to download if any error or showing ads.

Lirik Happy Asmara - Tak Ikhlasno

Happy Asmara - Tak Ikhlasno, sepine wengi iki ngeridu ati
seng tansah kelingan sliramu
kowe ninggal aku

ademe howo iki
nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyawang kowe
gandeng karo liyane
yen pancen iki uwes garise
aku ikhlas lahir batine
kabeh kudu tak lalekne
masio abot sanggane

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

ademe howo iki
nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyawang kowe
gandeng karo liyane

yen pancen iki uwes garise
aku ikhlas lahir batine
kabeh kudu tak lalekne
masio abot sanggane

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase


Bila kamu mengunduh lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes, untuk mendukung Happy Asmara - Tak Ikhlasno di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Keywords: download Happy Asmara - Tak Ikhlasno mp3, lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno, Happy Asmara - Tak Ikhlasno mp3 download, Happy Asmara - Tak Ikhlasno mp3

Konten Terkait

Download Lagu TerbaruDownload Lagu Populer